Praktiske oplysninger

dandelion-142969_640


Praktiske oplysninger


j02836941

Kontakt mig

 

Jeg træffes bedst hverdage mellem kl. 7.00 og 7.30 på tlf. 3123 1022. Skulle du ringe uden for min kontortid kan jeg være optaget af andre opgaver, men du kan altid indtale en besked på min tlf.svarer eller sende mig en sms, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at e-maile mig ved at klikke her.


j01883401Åbningstider

 

Jeg har fast ugentlig behandlingsdag i dagtimerne om fredagen, men det er muligt at bestille en sen eftermiddag/aftentid i ugens 4 første hverdage mandag til torsdag. Forudgående tidsbestilling er ALTID nødvendigt.


j03546921Gavekort

 

Gavekort kan udstedes. Du skal måske til en rund fødselsdag hos en kær ven/veninde som materielt set har alt, og som længe har talt om, at han/hun gerne vil prøve en eller anden form for komplementær eller afstressende behandling.

Du vælger prisniveauet ud fra mit udbud af behandlinger. Jeg udsteder et gavekort, og hvis din ven/veninde ønsker en anden form for behandling end den som du har valgt, så ændres dette ved tidsbestillingen.


j02836181Afbud

 

Skulle du blive forhindret skal du melde afbud senest 24 timer før behandlingen påbegyndes. Du kan enten ringe på tlf. 3123 1022, indtale besked på telefonsvareren, sende en SMS eller sende en mail til mig. E-mail: helle@krop-i-balance.dk.


j01629971Etik

 

Jeg er medlem af Danske Akupunktører, som sikrer faglig kvalitet, etik og tryghed for klienter og terapeuter, se evt. under www.danskeakupunktører.dk


j0283589Betaling

 

Du bedes medbringe kontanter som betalingsmiddel, men du kan også betale med Mobile Pay.


danskeRegistreret Alternativ Behandler (RAB)

Jeg er RAB-godkendt hos Danske Akupunktører inden for TCM-akupunktur.