blossom-308285_640

Velkommen


Velkommen til min hjemmeside.


helle

Mit navn er Helle Yde. Jeg er uddannet TCM-akupunktør, Massage- og Kropsterapeut på Nordlys Centret og har taget flere forskellig komplementære efteruddannelseskurser både i Danmark og i udlandet.

Jeg kan kontaktes på tlf. 3123 1022 eller klik her for at emaile til mig.

Læs mere om mig og mine behandlinger på de følgende sider.Danske Akupunktører

Jeg er RAB-registreret alternativ behandler hos Danske Akupunktører.

 

wellness-589770_640

Behandlinger og priser

 

Behandlinger og priser


DD00797_1TCM-Akupunktur

 

TCM-Akupunktur er et gammelt kendt behandlingssystem, som kineserne har arbejdet med i flere tusinde år med stor effekt ved kropslige  smerter og ubalancer. Vestlige sundhedsarbejdere har langt om længe taget disse metoder til sig, så man som forbruger nu har mulighed for at få forløst kroppens smerter på en naturlig, hurtig og effektiv måde.

Jeg benytter sterile og nikkelfrie akupunkturnåle.

Første akupunkturbehandling afsættes 1,5 time – pris 650 kr.:

•Samtale med udgangspunkt i dine lidelser
•Tunge- og pulsdiagnose
•Behandlingsforløb planlægges
•TCM-akupunkturbehandling foretages

Efterfølgende akupunkturbehandlinger afsættes 1 time – pris 475 kr. :

•Opfølgning på tidligere behandling
•Tunge- og Pulsdiagnose
•Behandling
•Vurdering af videre behandlingsforløb


DD00738_1Klassisk kropsmassage

 

En fuld terapeutisk kropsmassage i Nordlysstilen, med varierede strøg, individuelt tilpasset din krops behov og spændingstilstande. Du får lov at mærke dybden ved at muskulaturen i hele kroppen afspændes. Der er tid til at synke ned i kroppens forskellige spændingstilstande med denne form for massage.

Første behandling afsættes 2 timer – pris 800 kr.

Første gang du kommer til en fuld terapeutisk kropsmassage tager vi udgangspunkt i dine kropslige ubalancer. Der er mange måder at arbejde med kroppen på, og ud fra denne samtale vil vi sammen planlægge, hvordan du ønsker, at vi arbejder med dine smerter. Det kan gøres på mange måder ud fra min vifte af behandlingsmetoder. Men det vigtigste er, at behandlingsformen tiltaler dig.

•Samtale med udgangspunkt i dine lidelser
•Dyb fuld kropsmassage

 

Efterfølgende fuld kropsmassage – der afsættes 1,5 time –  pris 650 kr.:

•Dyb fuld kropsmassage


DD00793_1Afspændingsmassage

 

En blid afspændingsmassage med lange rolige strøg, hvor der primært arbejdes i de yderste muskellag og ved at løsne bindevævet.

Meget afstressende.

Du skal afsætte 1 1/4 time til behandlingen – pris 550 kr.

Du kan også bestille en traditionel rygmassage eller en andel delmassage. Her skal du afsætte 40 min. – pris 325 kr.


DD00814_1Klangmassage efter Peter Hess

 

Klangmassage bygger på ældgamle erfaringer om lydes og klanges virkning fra den mere end 5000 år gamle indiske helbredelseskunst.

I den østlige forestilling udspringer mennesket af lyd og er fortsat i sit inderste en vibration eller klang hvor mennesket er i harmonisk samklang med sig selv.

Peter Hess har udviklet metoden på baggrund af mangfoldige erfaringer og research i Tibet og Nepal. Metoden er udviklet sammen med Prof. Dr. Gert Wegner, som har forsket og indsamlet erfaringer om traditionel musiks virkning på sindet og kroppen.

Peter Hess har gennem sine mangeårige erfaringer fra egen praksis tilpasset klangmassagen, så den fungerer for mennesker, der lever i en vestlig kultur.

I Tyskland og Østrig har klangmassage været kendt igennem mere end 35 år og således fået stor udbredelse.

I 2006 var jeg blandt det første hold klangterapeuter, som blev uddannet i Danmark. Det var med en vis sund skepsis og nysgerrighed jeg tilmeldte mig uddannelsen. Denne skepsis blev hurtigt lagt væk, da jeg først havde erfareret hvor afslappende og behagelig en klangmassage opleves. Det skal prøves for at forstå denne specielle behandlingsform.

Du skal afsætte 1¼ time til sessionen. Pris: 550 kr.


DD00794_1Behandlingsmetoder som Tensegrity, Metamorphe Teknik eller andre Terapeutisk Berørings-teknikker

 

Klangmassage, Cranio Sakral Terapi, Tensegrety og andre af de nænsomme behandlingsteknikker kan enten stå alene eller kombineres med f.eks. en længerevarende massagebehandling på 2 timer. Den afsatte tid vil så være udgangspunkt for behandlingen og koster 800 kr.

Ønskes behandling hvor man ikke afklædes, så er Cranio Sakral Terapi, Klangmassage eller Tensegrety idelle behandlingsformer.

 

Ring og hør nærmere.


UndervisningDD00799_1

 

De fleste mennesker sidder stille foran computer, TV eller når vi transporterer os fra sted til sted. Kroppen har brug for at være i bevægelse for at fungere optimalt, og vældig mange sidder eller står rigtig meget stille både på jobbet og i fritiden. Energien og flowet i kroppen stagnerer eller blokerer og smerter opstår. Massage, akupunktur og andre forskellige kropsbehandlinger aktiverer energien i kroppen, og medfører lindring af smerter som ved en mere målrettet behandlingsindsats lindre eller i bedste fald fjerne smerterne. 

For at øge kropsbevidstheden hos de unge nyder jeg at undervise mennesker mellem 14-18 i massage. Jeg har de sidste mange år undervis på landets Midt- & Østtjyske Ungdomsskoler, hvor vi over et par dage ad gangen fordyber os i at lære massagens kunst og mærke, hvad det gør ved kroppen både at give og modtage en massage.

Kender du til en gruppe af mennesker, som også gerne vil lære om massage, så kontakt mig gerne. Er gruppen mellem 14-18 år, så kan jeg altid finde en plads på et eksisterende hold at starte på. Men nye grupper kan også etableres.

Ring mig gerne op for yderligere oplysninger. Jeg er altid åben for nye spændende tiltag. Har gennem årene deltaget i flere forskellig spænde arrangementer som Massage i telt ved søbredden, Massage til kongresser eller større arrangementer, Massage på forskellige messer, massage i forbindelse med polterabend og forskellig kvindearrangementer – ja, kun fantasien sætter grænsen.


Enhver behandling tilrettelægges i samarbejde med behandlingsmodtageren, som tager ansvar for sin egen proces. Det vil altid være et spørgsmål om samarbejde behandlingsmodtager/terapeut imellem.


wellness-285591_640

Hvorfor…?


Hvorfor…?


j0336839

 

 

 

Som ny bruger af komplementære behandlingssystemer er det umuligt at vide, hvornår du skal vælge akupunktur, massage, CST, Tensegrity eller en anden af de lettere berøringstiknikker. WHO (Verdens Sundheds Organisation) under FN har udarbejdet en liste over lidelser, hvor akupunktur er særlig velegnet.

Luftvejssystemet

Astma

Bronkitis

Forstyrrelser i mund:

Tandpine

Smerter efter tandudtrækning

Akut og kronisk halsbetændelse

Mave-/tarmsystemet:

Hikke

Diarre

Tarmslyng

Forstoppelse

Tarmbetændelse

For meget mavesyre

Akut og kronisk mavesår

Akut og kronisk betændelse i tolvfingertarmen

Spasmer i spiserøret og mavemunden

Øjensygdomme:

Nethindebetændelse

Nærsynethed hos børn

Betændelse i hornhinden

Grå stær (uden komplikationer)

Nerve-, muskel- og knoglelidelser:

Gigt

Iskias

Migræne

Hovedpine

Tennisalbue

Diskusprolaps

Lændesmerter

Frossen skulder

Ansigtlammelse

Fejlfunktion i blæren

Ufrivillig vandladning

Nervelidelser imellem ribbenene

Følger af Polio (børnelammelser)

Ansigtnervesmerter (Trigeminus neuralgi)

Føleforstyrrelser i nerverne lige under huden

Meniere´s sygdom (svimmelhed og susen for ørerne)

Nakkesmerter der trækker ned i armen (fx. efter piskesmæld)

Andet:

Lammelse efter slagtilfælde (blodprop/hjerneblødning)


Hvis du ikke er til akupunktur, så er der også mange andre behandlingsmetoder, som er effektive mod f.eks. muskelsmerter og spændinger generelt i kroppen. Du er altid velkommen til at kontakte mig for nærmere vejledning.
forsidebillede

En smerte i kroppen kan sammenlignes med en knude. Jo mere vi holder fast – jo strammere bliver knuden. Pludselig en dag kan vi ikke selv binde knuden op, og så har vi brug for hjælp.

Massage, CST, Tensegrity og andre berøringsteknikker kan her være et uvurderligt brugbart redskab til forløsning.

Det er ikke uden stor respekt for det etablerede sundhedsvæsen, at jeg arbejder med komplementære behandlingsformer. Efter min overbevisning kan ingen af delene stå alene, og jeg ser frem til den dag, hvor komplementære behandlingsformer i endnu større grad bliver en naturlig del af vores tilbud i det etablerede sundhedsvæsen.

Ser vi os om i Europa har bl.a. Tyskland og Østrig i langt større grad taget de østlige behandlingsmetoder som akupunktur og massage til sig. Jeg har gennem de sidste næste 20 år kontinuerligt uddannet mig inden for disse østlige behandlingsformer samt deltaget i et stort antal messer, kongresser og efteruddannelseskurser i både DK og udlandet. På egen krop har jeg naturligvis også erfaret effekten af disse behandlings-metoder. 

 

apple-256261_640

Uddannelse

 

Uddannelse


snurretop

Jeg er uddannet TCM-akupunktør og massage- og kropsterapeut på Nordlys Centret.

 

•Massage- & Coachinguddannelse (med afsluttende eksamen og 566 undervisningstimer)
•Triggerpunktterapi
•Tensegrity (et systems evne til at fastholde sin stabilitet pga kræfternes balance)
•Metamorphe Teknik (Metamorpheteknik er en enkel metode til helbredelse og personlig udvikling)
•Klangmassage efter Peter Hess og løbende efteruddannelse og supervision af den tyske underviser Zejlko Vlahovic. Chakrabalancering
•Akupressur- og meridianlære I & II
•TCM-akupunktøruddannelsen (360 undervisningstimer)

Efteruddannelse gennem de sidste 15 år på RAB-niveau både i DK og i udlandet.

 


Herudover har jegsnurretop deltaget i følgende kurser:

 

•Kranio Sakral Terapi
•Anatomi- og fysiologikursus (200 timer med afsluttende eksamen)
•Sygdomslærekursus (100 timer med afsluttende eksamen )
•Psykologikurser (med afsluttende eksamen)
•Merkonom i ledelse og samarbejde (med afsluttende eksamen)

Sideløbende har jeg selv afprøvet adskillige behandlingsformer på egen krop og gennem de seneste 20 år deltaget i et uvis antal forskellige foredrag med sigte mod helbredelse og personlig udvikling.


danskeRegistreret Alternativ Behandler (RAB)

Jeg er RAB-godkendt TCM-akupunktør.

dandelion-142969_640

Praktiske oplysninger


Praktiske oplysninger


j02836941

Kontakt mig

 

Jeg træffes bedst hverdage mellem kl. 7.00 og 7.30 på tlf. 3123 1022. Skulle du ringe uden for min kontortid kan jeg være optaget af andre opgaver, men du kan altid indtale en besked på min tlf.svarer eller sende mig en sms, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at e-maile mig ved at klikke her.


j01883401Åbningstider

 

Jeg har fast ugentlig behandlingsdag i dagtimerne om fredagen, men det er muligt at bestille en sen eftermiddag/aftentid i ugens 4 første hverdage mandag til torsdag. Forudgående tidsbestilling er ALTID nødvendigt.


j03546921Gavekort

 

Gavekort kan udstedes. Du skal måske til en rund fødselsdag hos en kær ven/veninde som materielt set har alt, og som længe har talt om, at han/hun gerne vil prøve en eller anden form for komplementær eller afstressende behandling.

Du vælger prisniveauet ud fra mit udbud af behandlinger. Jeg udsteder et gavekort, og hvis din ven/veninde ønsker en anden form for behandling end den som du har valgt, så ændres dette ved tidsbestillingen.


j02836181Afbud

 

Skulle du blive forhindret skal du melde afbud senest 24 timer før behandlingen påbegyndes. Du kan enten ringe på tlf. 3123 1022, indtale besked på telefonsvareren, sende en SMS eller sende en mail til mig. E-mail: helle@krop-i-balance.dk.


j01629971Etik

 

Jeg er medlem af Danske Akupunktører, som sikrer faglig kvalitet, etik og tryghed for klienter og terapeuter, se evt. under www.danskeakupunktører.dk


j0283589Betaling

 

Du bedes medbringe kontanter som betalingsmiddel, men du kan også betale med Mobile Pay.


danskeRegistreret Alternativ Behandler (RAB)

Jeg er RAB-godkendt hos Danske Akupunktører inden for TCM-akupunktur.

compass-429772_640

Find vej


Find Vej


Behandlingerne foregår i min klinik, som du finder på adressen Aabenraavej 54, 8600 Silkeborg. Lad dig ikke drille af måden husene på vejen er organiseret. Aabenraavej deler sig fra starten i 3, og du vælger blot straks at dreje til højre, selv om der er skiltet med nr. 2-24, når du kommer ind på Aabenraavej. Hold blikket til højre, og efter nr. 32 kommer der et tomt græsbelagt areal, og straks herefter kommer nr. 54.

Ring endelig hvis det er svært for dig at finde.

Gå ind af klinikindgangen og tag venligst plads i mit samtalerum.